Logo
Logo
Facebook
Forside
NORD-DALMATIA
YUNNAN
ISTRIA (KROATIA)
SØR-AFRIKA
ALBANIA
SØR-SICILIA
SLOVENIA
DOLOMITTENE
SØR-DALMATIA
MADEIRA
PATAGONIA
NEPAL
ØST-SICILIA
LOFOTEN

HVEM PASSER TUREN FOR?

Er du eventyrlysten og har drømt om å komme til Nepal? Da kan dette være turen for deg. Du må imidlertid ikke være avhengig av grovbrød til frokost eller poteter og brun saus til middag. Det er heller ikke turen for deg som kun vil sykle på asfalt og som er redd for å bli litt støvete. Noen dager skal vi sykle i høyden (fra ca 3000 m o.h.), så du bør ikke ha spesielle problemer med hjertet. Gjennom landsbyene sykler vi delvis på store steinheller, og mellom landsbyene er det en del støvete og grove partier, slik at det innimellom vil riste en del. Du må også være vant til å sykle på terrengsykkel med utvendige gir.

Takler du dette, vil du oppleve svært mye av Nepal på denne turen, fra den spennende og kaotiske hovedstaden, til turistmagneten Pokhara og fredelige Chitwan nasjonalpark. Jeg vil gjøre mitt beste for at alle blir tatt godt vare på, enten vi sykler, er på fottur i jungelen, kjører buss eller driver i en uthult trestokk på elva. Underveis skal vi ta oss god tid - nyte utsiktene, fotografere, etterfylle væskebalansen og hygge oss. Dersom det oppstår behov for transport underveis, har vi alltid med oss følgebil.
 

NEPAL
Turprogram
Priser og produktinfo
Hvem passer turen for?
Følgebil og sikkerhet/helse
Bilder fra turområdet
Kart
Lesestoff
Pakkeliste
Knuts Sykkelreiser | Lillemyrveien 5 | 4632 Kristiansand | Mobil: 90 12 11 52 | Org.nr.: 986 821 937 MVA | post@knutssykkelreiser.no
AESTON