Logo
Logo
Facebook
Forside
NORD-DALMATIA
YUNNAN
ISTRIA (KROATIA)
SØR-AFRIKA
ALBANIA
SØR-SICILIA
SLOVENIA
DOLOMITTENE
SØR-DALMATIA
MADEIRA
PATAGONIA
NEPAL
ØST-SICILIA
LOFOTEN

Følgebil, sikkerhet og helse

På hele turen har vi med følgebil, med noen unntak, hvor vi bruker en større buss. I følgebilen fraktes bagasjen, og det er plass til 2-3 deltakere, dersom det blir behov for litt hvile en av dagene. Syklene blir fraktet på en tilhenger. I tillegg til sjåføren er det med en engelsktalende lokalguide. Han ordner opp i alle praktiske forhold, som måltider, eventuelle endringer i programmet og bistår med teknisk hjelp på syklene. Sjåføren er hele tiden i nærheten av gruppa, slik at vi har tilgang til tøyskift, snacks etc. Han sørger også for at vi får påfyll av vann underveis. 
 
Det er ditt eget ansvar å sykle forsvarlig og ut fra egne forutsetninger. Det innebærer blant annet å ta hensyn til lokale trafikkregler, følge instrukser fra reiseleder og lokalguide, og ikke ha et inntak av alkohol som kan påvirke dine ferdigheter. 
 
Noen lokalguider har gode kunnskaper innen medisin og førstehjelp, andre har det ikke. Reiseleder Knut har begrenset kunnskap på dette området, men har med en god del basalt førstehjelpsutstyr. Dersom det skjer noe underveis som krever akutt eller omfattende medisinsk oppfølging, er det lokalguiden som har ansvar for å kontakte helsepersonell. Han/hun skal også som hovedregel være den som evt. er ledsager til sykehus, mens reiselederen skal ta seg av gruppa. Det er viktig at du har tegnet reiseforsikring, og at forsikringsbeviset er tilgjengelig på turen. 

ALBANIA
Turprogram
Priser og produktinfo
Hvem passer turen for?
Følgebil, sikkerhet, helse
Litt om syklene
Bilder fra turområdet
Kart
Lesestoff
Pakkeliste
Knuts Sykkelreiser | Lillemyrveien 5 | 4632 Kristiansand | Mobil: 90 12 11 52 | Org.nr.: 986 821 937 MVA | post@knutssykkelreiser.no
AESTON