Logo
Logo
Facebook
Forside
ALBANIA
DOLOMITTENE
ISTRIA (KROATIA)
LOFOTEN
MADEIRA
NEPAL
NORD-DALMATIA
PATAGONIA
SLOVENIA
SØR-AFRIKA
SØR-DALMATIA
SØR-SICILIA
ØST-SICILIA
YUNNAN

Litt om syklene

På alle mine turer prøver jeg, i samarbeid med min lokale agent og guide, å skaffe så gode sykler som mulig. De fleste operatørene bytter ut syklene ganske ofte, så det hender vi er så heldige at vi får helt nye sykler. På forhånd sender jeg en navneliste til leverandøren, med kjønn og kroppshøyde, slik at rammestørrelsen blir så riktig som mulig. På de fleste destinasjoner er syklene av typen hybrid eller terreng, med eller uten dempegaffel, og med noe ulike dekkmønstre. Felles for alle er at syklene er solide og stødige, og vanligvis med tredelt krans foran og 7 - 10 kranser bak. Du bør derfor være vant til sykler med utvendige gir og uten fotbrems. Syklene er ikke utstyrt med klikkpedaler. Disse må du eventuelt ha med selv. 

På noen destinasjoner er det montert pakkebærer bak, og noen har skjermer. Det skal være flaskeholdere på alle syklene, men det kan forekomme at dette glipper litt. Noen ganger blir vi utstyrt med en sykkelveske, andre ganger ikke.

For alle sykler gjelder dette: Det er ikke mulig å justere høyden på styret, kun høyden på setet. Jeg anbefaler som regel mine gjester å ta med en liten veske til å feste på styret. Her kan du oppbevare kamera, mobil, penger etc. Da disse veskene har mange ulike løsninger når det gjelder festeanordninger, bør du sette deg inn i dette på forhånd, og ta med nødvendig verktøy. Sjekk om det er spesiell informasjon vedrørende syklene under "Pris og produktinfo".  

Knuts Sykkelreiser | Lillemyrveien 5 | 4632 Kristiansand | Mobil: 90 12 11 52 | Org.nr.: 986 821 937 MVA | post@knutssykkelreiser.no
AESTON