Logo
Logo
Facebook
Forside
NORD-DALMATIA
YUNNAN
ISTRIA (KROATIA)
SØR-AFRIKA
ALBANIA
SØR-SICILIA
SLOVENIA
DOLOMITTENE
SØR-DALMATIA
MADEIRA
PATAGONIA
NEPAL
ØST-SICILIA
LOFOTEN
Hvem passer turen for?

Dette er en reise for deg som liker variert natur, levende kulturlandskap, pittoreske landsbyer og spennende byer. Reisen begynner i fjellene nord i landet, og vi sykler sørover mot havet. Det betyr at vi stadig beveger oss "nedover" når det gjelder høydemetere. Vi skal imidlertid over et par flotte fjellpass med en del stigning. Dersom du synes disse blir i tyngste laget, kan du ta plass i følgebilen, som alltid er med oss. Vi har hele tiden god tid, og legger inn mange pauser for fotografering, drikke, nødvendige ærender m.m. Som reiseleder er jeg med gruppa hele tiden, og jeg vil gjøre mitt aller beste for at alle blir tatt godt vare på og hjulpet når det måtte være behov for det. Alle får utdelt kart over dagens etappe, og dermed kan de som vil sykle fort og alene noen ganger gjøre det.

Jeg gjør oppmerksom på at syklene har 21 gir, med utvendige girvekslere foran og bak og ingen bremser på  pedalene. Jeg forutsetter at du før turen har syklet noe på en slik sykkel, slik at du vet hvordan girene fungerer.


 

SLOVENIA
Turprogram
Priser og produktinfo
Hvem passer turen for?
Bilder fra turområdet
Kart
Lesestoff
Pakkeliste
Knuts Sykkelreiser | Lillemyrveien 5 | 4632 Kristiansand | Mobil: 90 12 11 52 | Org.nr.: 986 821 937 MVA | post@knutssykkelreiser.no
AESTON