Logo
Logo
Facebook
Forside
NORD-DALMATIA
YUNNAN
ISTRIA (KROATIA)
SØR-AFRIKA
ALBANIA
SØR-SICILIA
SLOVENIA
DOLOMITTENE
SØR-DALMATIA
MADEIRA
PATAGONIA
NEPAL
ØST-SICILIA
LOFOTEN
Hvem passer turen for?

I utgangspunktet passer denne turen for alle som er glad i å sykle! Vi har jo med minibuss hele tiden, hvor du når som helst kan ta plass dersom du har behov for det. I løpet av turen er det lagt opp til ca 35 mil sykling, på gode grusveier og flotte asfaltveier. Det er ikke flatt i Sør-Afrika, så vær forberedt på noen lengre bakker. Som på alle turene mine tar vi det imidlertid med ro, og det er fullt lovlig å spasere i bakkene! 

Som reiseleder er jeg med gruppa hele tiden, og sammen med vår lokale guide og altmuligmann vil jeg gjøre mitt aller beste for at alle blir tatt godt vare på og hjulpet når det måtte være behov for det. Det er ikke om å gjøre å sykle lengst mulig på kortest mulig tid! Vi skal bruke mye tid på pauser for mat, drikke, fotografering etc. Jeg vil også guide og fortelle der det er naturlig. Vi bruker terrengsykler med 27 gir. Du bør derfor være vant til å bruke sykkel med utvendig gir og uten fotbrems.

Sør-Afrika: En fornøyd gjeng
 

SØR-AFRIKA
Turprogram
Priser og produktinfo
Hvem passer turen for?
Følgebil, sikkerhet, helse
Litt om syklene
Bilder fra turområdet
Lesestoff
Pakkeliste
Sagt om turen
Knuts Sykkelreiser | Lillemyrveien 5 | 4632 Kristiansand | Mobil: 90 12 11 52 | Org.nr.: 986 821 937 MVA | post@knutssykkelreiser.no
AESTON