Logo
Logo
Facebook
Forside
NORD-DALMATIA
YUNNAN
ISTRIA (KROATIA)
SØR-AFRIKA
ALBANIA
SØR-SICILIA
SLOVENIA
DOLOMITTENE
SØR-DALMATIA
MADEIRA
PATAGONIA
NEPAL
ØST-SICILIA
LOFOTEN
Hvem passer turen for?

Denne delen av Sicilia er ikke så kupert som på turen til Øst-Sicilia. Her begynner vi syklingen ca 700 meter over havet og jobber oss jevnt og trutt nedover til vi treffer flatlandet ved kysten. To av dagene er det et par lengre stigninger, men de gjøres elegant unna i langsomt tempo og med nødvendige pauser. Andre steder er det mindre stigninger som gjør at vi får litt variasjon i syklingen. Som på turen til Øst-Sicilia skal vi også her få oppleve rikelig med vakker natur og levende kulturlandskap. Du får også bekjentskap med flere spennende byer. 

Som reiseleder er jeg med gruppa hele tiden, og jeg vil gjøre mitt aller beste for at alle blir tatt godt vare på og hjulpet når det måtte være behov for det. Husk at vi også har med følgebil under hele oppholdet. Det er ikke om å gjøre å sykle lengst mulig på kortest mulig tid, og vi skal bruke mye tid på pauser for mat, drikke, fotografering etc. Jeg vil også guide og fortelle der det er naturlig. Alle får utdelt kart over dagens etappe, og dermed kan du av og til sykle både fort og alene, om du ønsker det. Syklene har 21 gir, og setene er gode. Du bør være vant til å bruke sykkel med utvendig gir og uten fotbrems. 

SØR-SICILIA
Turprogram
Priser og produktinfo
Hvem passer turen for?
Følgebil, sikkerhet, helse
Litt om syklene
Bilder fra turområdet
Kart
Lesestoff
Pakkeliste
Litt skryt
Knuts Sykkelreiser | Lillemyrveien 5 | 4632 Kristiansand | Mobil: 90 12 11 52 | Org.nr.: 986 821 937 MVA | post@knutssykkelreiser.no
AESTON