Logo
Logo
Facebook
Forside
NORD-DALMATIA
YUNNAN
ISTRIA (KROATIA)
SØR-AFRIKA
ALBANIA
SØR-SICILIA
SLOVENIA
DOLOMITTENE
SØR-DALMATIA
MADEIRA
PATAGONIA
NEPAL
ØST-SICILIA
LOFOTEN

Følgebil, sikkerhet og helse

På hele turen har vi med følgebil. I følgebilen fraktes bagasjen, og det er plass til 2-3 deltakere, dersom det blir behov for litt hvile en av dagene. Syklene blir fraktet på en tilhenger. Sjåføren er hele tiden i nærheten av gruppa, slik at vi har tilgang til tøyskift, snacks etc. Han sørger også for at vi får påfyll av drikke underveis, og han bistår aktivt i tilbredelsen av våre pikniklunsjer. 

Det er ditt eget ansvar å sykle forsvarlig og ut fra egne forutsetninger. Det innebærer blant annet å ta hensyn til lokale trafikkregler, følge instrukser fra reiseleder og ikke ha et inntak av alkohol som kan påvirke dine ferdigheter. 
 
Reiseleder Knut har begrenset kunnskap innen medisin og førstehjelp, men har med en god del basalt førstehjelpsutstyr. Dersom det skjer noe underveis som krever akutt eller omfattende medisinsk oppfølging, vil det aldri være veldig langt til nærmeste sykehus eller klinikk. Det er viktig at du har tegnet reiseforsikring, og at forsikringsbeviset er tilgjengelig på turen. 
 
 
SØR-SICILIA
Turprogram
Priser og produktinfo
Hvem passer turen for?
Følgebil, sikkerhet, helse
Litt om syklene
Bilder fra turområdet
Kart
Lesestoff
Pakkeliste
Litt skryt
Knuts Sykkelreiser | Lillemyrveien 5 | 4632 Kristiansand | Mobil: 90 12 11 52 | Org.nr.: 986 821 937 MVA | post@knutssykkelreiser.no
AESTON