Logo
Logo
Facebook
Forside
YUNNAN
SØR-AFRIKA
NORD-DALMATIA
ISTRIA (KROATIA)
ALBANIA
SØR-SICILIA
SLOVENIA
DOLOMITTENE
SØR-DALMATIA
MADEIRA
PATAGONIA
NEPAL
ØST-SICILIA
LOFOTEN

Hva er døgntråkk?

Døgntråkk er en idé om å gjøre noe litt annerledes på sykkel. Det går rett og slett ut på å være på sykkeltur i nøyaktig ett døgn. I løpet av det døgnet skal vi først og fremst ha det moro og sosialt mens vi tråkker av gårde på kjente og ukjente veier i ytre og indre strøk av Vest-Agder, opp og ned vakre dalfører. Det blir jevnlig stopp for påfyll av mat og drikke, ”nødvendige ærender”. beinstrekk og dokumentasjon av fremdriften. Vi stopper enkelte steder for å handle is, drikke eller andre godsaker. Det er ikke om å gjøre å sykle lengst mulig på kortest mulig tid, men å være ute og ha det moro.

Døgntråkk 2013 starter fredag 21. juni klokken 18.00 i Sira, helt vest i Vest-Agder. Turen avsluttes ett døgn senere, lørdag 22. juni klokken 18.00. Da har vi syklet opp og ned ulike dalfører i fylket. Fra det stedet vi da befinner oss er det hver enkelt deltakers ansvar å komme seg hjem. Jeg regner med at vi ender opp et sted i Audnedalen eller Mandalen. Derfra må deltakerne bli hentet av ektefeller, naboer, kjærester, kolleger eller andre!

 
 

DØGNTRÅKK
Hva er døgntråkk?
Hvem passer turen for?
Sykkel og utstyr
Sikkerhet
Følgebil
Bilder fra Døgntråkk 2012
Knuts Sykkelreiser | Lillemyrveien 5 | 4632 Kristiansand | Mobil: 90 12 11 52 | Org.nr.: 986 821 937 MVA | post@knutssykkelreiser.no
AESTON